diumenge, 2 de novembre de 2008

Error al sistema !!!

Des d’ahir que tinc un problema amb el blogger. Em va passar quan intentava publicar una entrada: “Stefan Zweig (1919 – 1934)”. El post es va publicar –i en puc continuar publicant més-, però des d’aleshores que no puc editar les entrades, és a dir que no tinc accés a les entrades anteriors i no les puc suprimir o modificar. Això em produeix bastant de neguit. He intentat posar-me en contacte amb el servei tècnic però no me n’acabo de sortir. No sé si en tot això no hi tindrà alguna cosa a veure el fet que hi vaig publicar una fotografia de la cremada de llibres pels nazis. En fi, si algú hi entén i em pot ajudar, li estaré molt i molt agraït. Aquest és l’error que em surt avui, perquè ahir me’n sortia un de diferent:

bX-vcaayl

Informació addicional

blogID: 20238150
host: www.blogger.com
uri: /posts.g

Eugen Gomringer

„kein fehler im system“

kein fehler im system
kein efhler im system
kein ehfler im system
kein ehlfer im system
kein ehlefr im system
kein ehlerf im system
kein ehleri fm system
kein ehleri mf system
kein ehleri ms fystem
kein ehleri ms yfstem
kein ehleri ms ysftem
kein ehleri ms ystfem
kein ehleri ms ystefm
kein ehleri ms ystemf
fkei nehler im system
kfei nehler im system
kefi nehler im system
keif nehler im system
kein fehler im system

8 comentaris:

Míriam ha dit...

em sap greu, no et puc ajudar. no m'ha passat mai, no en tinc ni idea! espero que algun dels genis que volten per internet et pugui donar un cop de mà!!

mpons ha dit...

Això espero! Moltíssimes gràcies de tota manera. Viel Spass in Berlin!

Javier ha dit...

Jo tampoc et puc ajudar, ho sento !!!
Espero que ho solucionis aviat, de vegades el millor és canviar a una plantilla original de Blogger, perds els canvis realitzats però tot es normalitza, després pots tornar a pujar la teva plantilla.

mpons ha dit...

He canviat de plantilla i continuo tenint el mateix problema. Quina putada! Moltes gràcies de totes maneres!

Ferran Porta ha dit...

Ostres noi, doncs a mi també em sap greu, però ni idea. De tota manera, segur que Blogger t'ha de respondre, un moment o altre, i t'ho solucionaran. No pateixis... i ja ens explicaràs com acaba la història!

Lluís ha dit...

Diria que a mi també m'ha sortit algun cop un missatge d'error així. Ho has tornat a provar els últims dies?

A mi se m'arreglava al cap d'un o dos dies. Si no, no sé què dir-te. A mi també m'estan complicant la vida pels fragments musicals que hi penjo de tant en tant i que sincerament no crec que facin mal a ningú.

Sort!

Eduard ha dit...

La veritat és que no se si et puc ajudar gaire, però vaig tenir fa temps un parell de setmanes amb aquest errors - cada dia eren dades diferents- que anava notificant al servei d'ajuda... la seva resposta (dels robots, que diuen ells) era sempre la mateixa que s'ho miraven i punt... però al poc temps em va deixar de passar... espero que sigui el mateix ànim !!! i una abraçada !!!

Ferran Porta ha dit...

Entenc que els errors han desaparegut. Ho celebro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...