diumenge, 17 de desembre de 2006

Homofòbia a Menorca

Carta al Senyor Bosc

Benvogut Senyor Bosc!
 
Acab de visitar illencs.com i m'he trobat amb aquest magnífic article seu que agraesc sincerament per la part que em toca. La veritat és que vaig llegir l'article de què vostè parla al Diari Menorca abans del pont de la Constitució i em vaig horroritzar, sobretot per la "cara dura" d'aquest senyor -i perdoni'm l'expressió- d'escriure el que ha escrit en nom de la ciència i la llibertat. No només vaig sentir que es maltractaven -digue-m'ho així- moralment tant la ciència com la llibertat, sinó també... Anava a dir que també vaig sentir que retrocedia al món de les cavernes, a la Prehistòria, però això és fals perquè segur que durant la Prehistòria s'era més tolerant que no aquest senyor en relació a les persones homosexuals. Només desitjaria que la visió de la ciència i la llibertat d'aquest senyor no sigui representativa de la Menorca del segle XXI. 

En fi, molt agraït pel seu article em despedesc.
Cordialment, 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...