dimarts, 1 d’agost de 2006

"Tales of the City": The Greek Theater

El divendres dia 28 vaig agafar el metro -a poc a poc anire aprenent a desfer-me be dels transports publics de San Francisco, el MUNI i el BART: el "cable car" F des de Castro per anar al centre, Downtown, o per arribar fins al Fisherman's Warf; el tren N per anar al de Young, el metro per anar a Berkeley, fins al campus de la University of California. Exactament alla era el concert al qual volia assistir, concretament al Greek Theater del campus. No havia aconseguit entrades online, pero havia decidit arriscar-me. Quan vaig arribar, vaig assabentar-me del que em temia, les entrades eren esgotades. Vaig aventurar-me a la revenda: les entrades, que costaven devers 30$ per internet, es venien a 150$. Finalment vaig aconseguir-la mes barata, pero tot i aixi la vaig pagar cara. El teatre grec de Berkeley es immens, aixi i tot a les nou del vespre era reple de gent, una bona majoria hispano-parlant, capac de cantar a cor les cancons de Manu Chao, algunes de protesta a ritme de reague i dedicades a l'EZLN. Em vaig emocionar amb la rumba catalana Barcelona. Manu escalfava el sentit ciutada dels "franciscans" amb reiterats "sube San Francisco!", intercalats amb altres "sube San Pancho, sube San Panchito", incoprensibles per a alguns. Al final, molta ballaruca. L'auditori era gairebe insaciable i va arribar a esgotar l'energia de Manolito.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...