dimecres, 19 de juliol de 2006

Richmond, Virginia (14 July)

Aquest es el segon escrit relatiu a la meva estada a Richmond. Si vols llegir la cronica sencera, clica al titol.


En sortir del Museum of Fine Arts vaig enfilar la Grove Avenue amb la intencio de tornar a l’hotel. No em vaig tornar a acollir al servei complementari del Jefferson, tot desoint el consell de la recepcionista que el trajecte a peu era massa llarg. El llarg passeig per l’avinguda va ser una immersio en l’arquitectura colonial de la ciutat, no m’abastava la mirada per contemplar tanta facana magnifica, mansions i cases unifamiliars de dues plantes amb porxo i porxada sostinguda per columnes, amb escales breus per accedir-hi. Sota el porxo, groxadores per sostenir la gravetat feixuga de la calor i la vagueria.
L’avinguda desemboca al campus de la Virginia Commonwelth University (CUV). Des d’alla vaig enfilar el West Franklin Street, el carrer de l’hotel, vaig sobrepassar-lo fins a arribar a la Capitol Square. Edgar Allan Poe va viure a Richmond, a la placa em vaig trobar amb la seva escultura.
Aquest divendres passat el sopar va ser d’una hamburguesa al Barcode: Barcode Burger. L’endema de mati dissabte partiem cap a Washington per passar-hi el cap de setmana.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...